Ceea ce arata ca o femeie?

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

 

Flag_of_Romania

 

Poate vi se pare incredibil că putem cere o astfel de întrebare. Cu toate acestea, cu ceruire, este un fapt că o mulțime de oameni, în special tineri, nu știu nimic și au văzut adevărat că sexul feminin fără păr de multe ori plin, dar încă cel puțin parțial (bilet metrou, brazilian, bikini, etc ...).

Am făcut deja un articol despre sexualitate (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), cei mai mulți oameni ignoră esențialul, și mai ales pentru fete ... si de multe ori ignorate de fete ei înșiși.

Acesta a fost la fel cu mirosurile care nu sunt toate rele, ci dimpotrivă: 

http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Am văzut șocul la vremea aceea de pictura lui Courbet:

courbet_originedumonde

și, de asemenea șoc, dar pe diferite emoții, provoacă întotdeauna masa de azi.

Cu toate acestea, avem atunci, o imagine aproape minimalist, ceea ce arata ca o femeie.

Stéphane Rose; Poate că singurul lucru pe care el nu are unde să copieze cartea sa; a declarat îndepărtarea părului "a redus", de sex feminin și a implicat o reducere concomitentă, și sexualitatea femeilor și locul lor în societate. Ceruire astfel, constituind un element de machismul pe care el a uitat să raporteze bine asupra a ceea ce este originea geografică (de îndepărtare a părului, cum ar fi bărbătism și în special în rândul tinerilor de la mijlocul anilor '90) și pot să nu prin contra ascunde acea dată (data de la care tinerii din imigranti au devenit pentru adulți) în cazul în care îndepărtarea părului a devenit cultura de masă așa cum a încercat foarte neîndemânatic pentru a face alte bolchos putred care au încercat să ne șteargă (ca În afară de Stéphane Rose, de asemenea, citând ei și nu ne).

El spune că această arie vastă ocupată de sex feminin, aceasta se reduce la un slot simplu de astăzi și (EA delir), putem presupune că, în viitor, chirurgiei cosmetice va interveni pentru a nu mai fi o singură gaură ca un al doilea anus. 

Acest lucru este, evident, împinge plicul un pic mai departe, deși ... 

Dar arata ca, sau mai degrabă ca o femeie FULL?

Pentru aceasta este ceea ce vom face în acest articol prezintă câteva fotografii de gen feminin destinate să arate tinerilor ce într-adevăr arată ca o femeie FULL și merge mai departe decât Courbet, care era mulțumit să fie un ferăstrău " de departe "(sa nu faca prea provocatoare cu cenzura), fără să prezinte diferite (pentru că nu există doar unul) firele de păr de sex feminin.

Într-adevăr, nu există nici un fir de păr pubian (sau un tip de păr pubian), există mai multe tipuri si sunt constitutivă a ceea ce o femelă și sunt ceea ce este de puternic erotic; ceea ce este total privat de astăzi fantă ras, care este echivalentul a ceea ce fast-food-ul în comparație cu un restaurant de cracare Gault Millau.

Sandra Vom lua una dintre 1st stele ATK pe care le cunoaștem bine pe acest blog ca model:

sandra

În 1 (verde săgeată) a fost triunghiul că toată lumea știe că sper, masiv și a făcut din păr gros.

2 (săgețile albastru deschis), în continuitatea triunghiului, parul mai moale merge în jurul valorii de vulva, și, de asemenea anus.

3 (săgeți roșii), un spațiu practic fără păr în zona abdomenului.

4 (săgețile negre), chiar și părul mai fin și mai scurte decât cele anterioare și care sunt ținta celebrelor epilatoarele "Jersey". Cu toate acestea, un fir de păr special pentru femei inexistente la om.

5 (săgeata galbenă), și, opțional, îndrăznesc să spun, pentru că nu se regăsește la toate femeile, firele de păr de același tip ca și cele anterioare, dar mai mult, care conectează triunghiul la buric.

Și este foarte important de remarcat faptul că avem un fir de păr pubian de sex feminin, foarte diferit de cel de complice de sex masculin a cărui moț pubian în formă de pătrat pe partea de sus a penisului. Și asta este tot, cu excepția firelor 5, care se găsește mai des la barbati.

Sau mai puțin, cu variații sau sub forme mai puțin severe, există întotdeauna aceeași divizie.

Care sunt aproape goale 3 între firele 2 și 4 evocă în mod clar o ... țintă (pentru ce tip de harpon pentru tine?) În cazul în care culorile alb și negru sunt intercalate si concentrice la centru. Acolo, ea este vârful triunghiului care indică direcția în care scop și care este locul în care capătul vizibil și exterior se află clitorisul, adesea camuflate până la sfârșitul periei triunghiului 1 și începutul celor indicată de 2.

Este mai mult decât evident că îndepărtarea părului este mai mult decât ne-erotic.