Τι πραγματικά μοιάζει μια γυναίκα

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

 

Flag_of_Greece

 

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο ότι μπορούμε να ζητήσει μια τέτοια ερώτηση. Ωστόσο, με αποτρίχωση, είναι γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι νέοι, δεν ξέρουν τίποτα και έχουν δει αλήθεια ότι το γυναικείο φύλο χωρίς μαλλιά συχνά πλήρη, αλλά ακόμα τουλάχιστον εν μέρει (εισιτήριο μετρό, της Βραζιλίας, μπικίνι, κλπ ...).

Είχαμε ήδη κάνει ένα άρθρο σχετικά με τη σεξουαλικότητα (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την απαραίτητη, και ιδιαίτερα για τα κορίτσια ... και συχνά αγνοούνται από τα κορίτσια οι ίδιοι.

Ήταν το ίδιο με οσμές που δεν είναι όλα άσχημα, το αντίθετο μάλιστα: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Είδαμε το σοκ εκείνη την εποχή από τη ζωγραφική του Courbet:

courbet_originedumonde

αλλά και σοκάρει, αλλά σε διαφορετικά συναισθήματα, προκαλεί πάντα τραπέζι σήμερα.

Ωστόσο, έχουμε τότε, σχεδόν μινιμαλιστικό εικόνα του τι μοιάζει με ένα θηλυκό.

Stéphane Rose? Ίσως το μόνο πράγμα που έχει πουθενά να αντιγράψετε το βιβλίο του? είπε αποτρίχωση με «μειωμένο» το θηλυκό και αφορούσε μια ταυτόχρονη μείωση, και τη σεξουαλικότητα των γυναικών και τη θέση τους στην κοινωνία. Αυξητική έτσι αποτελεί ένα στοιχείο αλαζονεία που ξεχνά να αναφέρει επίσης για το τι είναι η γεωγραφική προέλευση (της αφαίρεσης τρίχας όπως η αλαζονεία και ιδιαίτερα μεταξύ των νέων από τα μέσα της δεκαετίας του '90) και δεν μπορεί από τα μειονεκτήματα απόκρυψη η ημερομηνία (ημερομηνία από την οποία οι νέοι από οικογένειες μεταναστών έγινε ενηλίκων) όπου αποτρίχωση έχει γίνει μαζική κουλτούρα ως πολύ αδέξια προσπάθησε να κάνει άλλα σάπια bolchos ο οποίος προσπάθησε να μας διαγράψει (όπως Εκτός Stéphane Rose, επίσης, επικαλούμενη τους και όχι εμάς).

Λέει ότι αυτή η τεράστια περιοχή που καταλαμβάνεται από το θηλυκό, που ανάγεται σε μια απλή υποδοχή σήμερα και (το παραλήρημα) μπορούμε να υποθέσουμε ότι στο μέλλον αισθητική χειρουργική θα παρέμβει για να είναι πλέον μια ενιαία τρύπα ως δεύτερη πρωκτό.

Αυτό είναι προφανώς ωθήσει το φάκελο λίγο περισσότερο, αν και ...

Αλλά μοιάζει, ή μάλλον σαν ένα θηλυκό γεμάτο;

 Για αυτό είναι που θα κάνουμε σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες από το γυναικείο φύλο ως στόχο να δείξει στους νέους τι πραγματικά μοιάζει μια γυναίκα γεμάτη και να πάει πέρα ​​από Courbet ο οποίος ήταν το περιεχόμενο να είναι ένα πριόνι " από μακριά "(για να μην κάνει πάρα πολύ προκλητική με τη λογοκρισία), χωρίς να εμφανίζονται τα διαφορετικά (γιατί δεν υπάρχει μόνο ένα) τρίχες των γυναικών.

Διότι πράγματι, δεν υπάρχει μια ηβική τρίχα (ή Ένας τύπος ηβική τρίχα), υπάρχουν διάφοροι τύποι και αποτελούν συστατικό στοιχείο της τι μια γυναίκα και είναι ό, τι είναι δυναμικά ερωτική? τι είναι εντελώς ιδιωτικό σημερινή ξυρισμένο σχισμή που είναι το ισοδύναμο του τι το fast-food σε σύγκριση με ένα ραγισμένο εστιατόριο Gault Millau. 

Sandra Θα πάρετε ένα από 1η αστέρια ATK που γνωρίζουμε καλά σε αυτό το blog ως πρότυπο:

sandra

Σε 1 (πράσινο βέλος) ήταν το τρίγωνο που όλοι γνωρίζουν ελπίζω, μαζική και είναι κατασκευασμένα από πυκνά μαλλιά.

2 (γαλάζια βέλη) στην συνέχεια του τριγώνου, πιο μαλακά μαλλιά πάει γύρω από το αιδοίο, καθώς επίσης και τον πρωκτό.

3 (κόκκινα βέλη), ένας χώρος σχεδόν άτριχα στη βουβωνική χώρα.

4 (μαύρα βέλη), ακόμη και λεπτότερες και μικρότερες τρίχες από τα προηγούμενα και που είναι ο στόχος των διάσημων "Jersey" epilators. Ωστόσο, μια συγκεκριμένη μαλλιά σε ανύπαρκτους γυναίκα στον άνθρωπο.

5 (κίτρινο βέλος) και, προαιρετικά, τολμώ να πω, γιατί δεν έχει βρεθεί μεταξύ όλων των γυναικών, οι τρίχες του ίδιου τύπου με το προηγούμενο, αλλά πλέον, οι οποίες συνδέουν το τρίγωνο με τον ομφαλό.

Και είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι έχουμε μια πολύ διαφορετική θηλυκό ηβικό τρίχωμα με εκείνη των ανδρών συνεργός του οποίου ηβική τούφα σε σχήμα ενός τετραγώνου στην κορυφή του πέους. Και αυτό είναι όλο, εκτός από τις τρίχες 5 που βρίσκεται πιο συχνά στους άνδρες.

Ή λιγότερο, με παραλλαγές ή κάτω από λιγότερο σοβαρές μορφές, υπάρχουν πάντα τα ίδια διαίρεση. 

Η σχεδόν άδειο 3 μεταξύ των τριχών 2 και 4 θυμίζει σαφώς ... στόχο (για ποιο είδος των καμάκι για εσάς;) Όταν τα λευκά και μαύρα χρώματα εναλλάσσονται και ομόκεντρα προς το κέντρο. Εκεί, είναι η κορυφή του τριγώνου που υποδεικνύει σε ποια κατεύθυνση στοχεύει και ότι είναι ο τόπος όπου το ορατό και το εξωτερικό άκρο βρίσκεται το κλειτορίδας, συχνά καμουφλάρονται από το τέλος της βούρτσας του τριγώνου 1 και από την έναρξη των που υποδεικνύεται από 2.

Είναι περισσότερο από προφανές ότι η αποτρίχωση είναι κάτι περισσότερο από un-ερωτικό.