Nederlandse versie

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

langfr-900px-Flag_of_the_Netherlands

Flag_of_Flanders

Wat ziet er echt op als een vrouw?

Het lijkt misschien ongelooflijk om zo'n vraag te stellen. Maar met de was zetten, het is een feit dat veel mensen, vooral jongeren, niets weten en hebben waar dat vrouwelijk geslacht zonder haar vaak vol gezien, maar nog steeds ten minste gedeeltelijk (ticket Metro, Braziliaans, Jersey, enz.).

 

We hadden al een artikel over seksualiteit (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), de meeste mensen negeren het van essentieel belang, en vooral voor meisjes gedaan ... en vaak genegeerd door meisjes zichzelf.

Het was hetzelfde met geuren die niet allemaal slecht, integendeel: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

We hebben de schok die destijds is veroorzaakt door het schilderen van Courbet gezien:

courbet_originedumonde

En ook de schok, maar op verschillende emoties, die deze foto nog steeds veroorzaakt.

En toch hebben we een bijna minimalistische afbeelding van hoe een vrouw eruit ziet.

Stéphane Rose; Misschien is het enige dat hij ergens niet voor zijn boek heeft gekopieerd; Zegt dat wassen het vrouwelijke geslacht vermindert en deelneemt aan een gelijktijdige reductie, en de seksualiteit van de vrouw en zijn plaats in de samenleving. Waxen dus een element van machismo, die hij vergeet om goed te rapporteren over wat is de geografische oorsprong (van ontharing zoals machismo en in het bijzonder onder jongeren uit het midden van de jaren '90) en het niet tegen door het verbergen van vormen die datum (datum waarop jongeren uit allochtone gezinnen volwassen zijn geworden), waar ontharing massacultuur is geworden als zeer onhandig probeerde andere rotte bolchos die probeerden om ons te wissen doen (als Naast Stéphane Rose die ze ook citeert en niet ons).

Hij zegt dat dit grote gebied bezet door de vrouw, wordt gereduceerd tot een eenvoudige slot vandaag en (het delirium) kan worden aangenomen dat de toekomstige cosmetische chirurgie zal ingrijpen om niet een Eenvoudig gat, zoals een 2e anus.

Het duurt natuurlijk de kurk een beetje ver, alhoewel ...

Maar wat ziet er, of lijkt het op een vrouwelijk FULL?

 Want dit is wat we zullen doen in dit artikel: presenteren een aantal foto's van vrouwelijk geslacht bedoeld om jonge mensen wat echt lijkt op een vrouwelijke vol te laten zien en verder gaan dan Courbet was tevreden met een zaag worden " Van ver af "(niet te veel te maken met censuur), zonder de verschillende (voor er is niet een) haar van het vrouwelijke geslacht te tonen.

Inderdaad, er is geen schaamhaar (of een soort schaamhaar), er zijn verschillende soorten en zijn allemaal constitutief van wat een vrouwelijk geslacht is en er zijn Krachtig erotisch; Dat is totaal beroofd vandaag de geschoren spleet die gelijk is aan wat fastfood wordt vergeleken met een restaurant gebroken Gault & Millau.

We nemen Sandra, een van de eerste sterren ATK die we goed op deze Blog kennen als een model:

sandra

In 1 (groene pijl) hebben we de driehoek die iedereen weet dat ik hoop, massief en gevormd van dikke haren.

In 2 (lichtblauwe pijlen), in de continuïteit van de driehoek, maken zachtere haren de draai van de vulva, en ook van de anus.

In 3 (rode pijlen), een ruimte vrijwel zonder haar op het niveau van de lies.

In 4 (zwarte pijlen), haar zelfs fijner en korter dan de vorige en die zijn de doelstelling van de beroemde "jersey" epilators. Een haar dat eigen is aan de vrouw die in de man niet bestaat.

5 (gele pijl), en eventueel als ik aanneem omdat het niet in alle vrouwen, haren van hetzelfde type als de vorige, maar langere, waarbij de driehoek verbinden met de navel.

En het is zeer belangrijk op te merken dat we een heel andere vrouwelijke schaamhaar van de mannelijke medeplichtige waarvan schaamhaar tuft in de vorm van een vierkant op de top van de penis. En het is met uitzondering van haren die vaker bij mannen worden gevonden.

Iets of minder, met varianten of minder gemarkeerde vormen, wordt ALTIJD dezelfde distributie gevonden.

De bijna lege 3 tussen de haren 2 en 4 roept duidelijk een ... doel (voor wat voor soort harpoen voor u?) Waar de witte en zwarte kleuren verweven zijn en concentrisch ten opzichte van het centrum. Er is de punt van de driehoek die aangeeft in welke richting gericht zijn en dat de plaats waar de zichtbare en buiteneinde ligt de clitoris, vaak gecamoufleerd tegen het einde van de borstel van de driehoek 1 en het begin van die In 2 aangegeven.

Het is meer dan duidelijk dat haarverwijdering meer dan de-erotische