Versió en català

800px-Flag_of_Catalonia

Traducció de : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

Versión española: http://antiintox.canalblog.com/archives/2014/01/29/29032501.html

 

Què és realment una femella?

Pot semblar increïble fer aquesta pregunta. No obstant això, amb la depilació, és un fet que tot un grup de persones, especialment els joves, no saben res d'això i només han vist depilats els sexes femenins sovint en la seva totalitat, però sempre almenys parcialment metro, brasiler, samarreta, etc ...).

També s'ha escrit un article sobre sexualitat (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html) sobre el qual la majoria de la gent no sap què és essencial, especialment sobre les nenes ... i sovint ignorades per les noies ells mateixos.

Hem fet el mateix amb olors que no són dolents, tot el contrari: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Vam veure el xoc causat en aquella època per la pintura de Courbet:

courbet_originedumonde

i també el xoc, però sobre les diferents emocions que aquesta pintura sempre provoca actualment.

I, tanmateix, tenim una imatge gairebé minimalista del que sembla una dona.

Stéphane Rose; potser l'únic que no va copiar a cap costat del seu llibre; diu que la depilació "redueix" el sexe femení i participa en una reducció concomitant, i la sexualitat de la dona i el seu lloc en la societat. La depilació constitueix, doncs, un element de machisme que oblida explicar-nos sobre l'origen geogràfic (de la depilació i el machismo i sobretot entre els joves de mitjans dels 90) i no pot, d'altra banda, ocultar aquesta data (la data a partir de la qual els joves d'origen immigrant es van convertir en adults), on la depilació es va convertir en cultura de masses, ja que intentaven incòmodament altres bolchos podrits que intentaven esborrar-nos a més de Stéphane Rose que també els cita i no nosaltres).

Diu que d'aquesta vasta àrea ocupada pel sexe femení, es redueix a una simple escletxa d'avui i (és delirant) es pot suposar que en el futur intervindrà una cirurgia estètica per fer-ne una més forat senzill, com un segon anus.

Evidentment, s'està estrenyent el suro una mica lluny, encara que ...

Però, què sembla, o més aviat s'assembla a una dona COMPLETA?

 Perquè això és el que anem a fer en aquest article: presentar algunes fotos de sexes femenins destinades a mostrar als joves el que realment sembla una COMPLET femenina i anar més lluny que Courbet, que es va alegrar de representar una serra " des de lluny "(per no provocar massa amb la censura), sense mostrar els diferents (per no haver-hi un) el pèl del sexe femení.

De fet, no hi ha un pèl púbic (o un tipus de pèl púbic), hi ha diversos tipus i són constitutius del que un sexe femení és i hi ha poderosament eròtic; el que està totalment privat de la fossa afaitada d'avui, que és l'equivalent a què es compara el menjar ràpid amb un restaurant esquerdat Gault & Millau.

Anem a portar a Sandra, una de les primeres estrelles ATK que coneixem bé en aquest bloc com a model:

sandra

En 1 (fletxa verda), tenim el triangle que tothom sap que espero, massiu i format de pèls gruixuts.

En 2 (fletxes blaves), en la continuïtat del triangle, els pèls més suaus fan el torn de la vulva i també de l'anus.

En 3 (fletxes vermelles), un espai pràcticament sense pèls al nivell de l'engonal.

A 4 (fletxes negres), els pèls encara són més fins i més curts que els anteriors i que són l'objectiu dels famosos "jersei" epilatoris. Un cabell peculiar de la dona inexistent en l'home.

A 5 (fletxa groga), i opcionalment si m'atreveixo a dir perquè no es troba a totes les dones, pèls del mateix tipus que l'anterior però més llarg, que connecten el triangle al melic.

I és molt important tenir en compte que tenim aquí un cabell púbic femení que és molt diferent del del noi masculí, que té forma de quadrat sobre el penis. I és a excepció dels pèls que es troben més sovint en els homes.

Pocs o menys, amb variants o formes menys marcades, SEMPRE es troba la mateixa distribució.

La gairebé buit març entre els 2 i 4 pèls evoca clarament un objectiu ... (per a quin tipus d'arpó per a vostè?) Quan s'intercalen els colors blanc i negre i concèntrica amb el centre. Hi ha, és la punta del triangle que indica en quina direcció apuntar i que és el lloc on l'extrem visible i exterior es troba el clítoris, sovint camuflats per l'extrem del raspall del triangle 1 i l'inici de les indicat en 2.

És més que obvi que la depilació és més que eròtica.

 

 

 

PS : https://fr.wikipedia.org/wiki/Journ%C3%A9e_mondiale_de_la_traduction