Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
9 mai 2016

Mi tényleg úgy néz ki, mint egy nő?

Mi tényleg úgy néz ki, mint egy nő?

 

Civil_Ensign_of_Hungary

 

Fordítás: http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

 

Úgy tűnhet, hihetetlen, hogy mi is ilyen kérdést. Mégis gyantázás, ez egy tény, hogy sok ember, különösen a fiatalok, nem tud semmit, és láttuk, hogy a női nem igaz szőrtelen gyakran tele, de még legalább részben (jegy metró, brazil, bikini, stb ...).

 

Mi már megtette egy cikket a szexualitás (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), a legtöbb ember figyelmen kívül hagyja az alapvető, különösen a lányok ... és gyakran figyelmen kívül hagyják a lányok magukat.

Ugyanez volt a szagok, amelyek nem minden rossz, éppen ellenkezőleg: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

 

Láttuk a sokk idején Courbet festménye:

courbet_originedumonde

és sokk, de a különböző érzelmek, mindig okoz asztal ma.

 

Mégis van akkor, szinte minimalista képet, amit úgy néz ki, mint egy nő.

 

Stéphane Rose; Talán az egyetlen dolog, amit sehol másolni könyvét; mondta szőrtelenítés "csökkentett" a női és a részt vevő egyidejű csökkentését, és a szexualitás a nők és a társadalomban elfoglalt helyüket. Gyantázás így alkotó eleme machismo amely elfelejti jelentést is, hogy mi a földrajzi eredet (szőrtelenítés, mint machismo és különösen a fiatalok körében a '90 -es évek közepén), és nem a hátránya elrejtése ebben az időpontban (időpont, amelytől kezdve a fiatalok a bevándorló lett felnőtt) adott szőrtelenítés vált tömegkultúra nagyon ügyetlenül próbált tenni más rothadt bolchos aki próbálta törölni minket (mint Emellett Stéphane Rose is idézi, és nem mi).

Azt mondja, hogy ez a hatalmas terület által elfoglalt nő, úgy csökken az egyszerű slot ma, és (ez delírium), feltételezhetjük, hogy a jövőben a kozmetikai sebészet fog beavatkozni, hogy többé nem lesz egylyukas mint második végbélnyílás.

 

Ez nyilvánvalóan bővítsük egy kicsit tovább, ha ...

 

De úgy néz ki, mint, vagy inkább mint egy női FULL?

 

 Mert ez az, amit teszünk ebben a cikkben közölt néhány képet a női nem célja megmutatni a fiataloknak, amit tényleg úgy néz ki, mint egy nő teljes és megy tovább, mint Courbet, aki elégedett volt, hogy egy fűrész " messziről "(nem az, hogy túl provokatív cenzúrával) anélkül, hogy a különböző (mert nem csak egy) szőrszál nő.

Mert valóban, nincs A szeméremszőrzet (vagy A típusú szeméremszőrzet), több típusa van, és konstitutív, amit egy női és mi a erőteljesen erotikus; mi teljesen privát mai borotvált rés, amely egyenértékű, amit a gyorséttermi képest egy repedt étterem Gault Millau.

 

Sandra Elvisszük egy 1. ATK csillagok, hogy tudjuk jól ebben a blogban, mint a modell:

sandra

1 (zöld nyíl) ez volt a háromszög, hogy mindenki tudja remélem, masszív és készült sűrű haját.

2 (világoskék nyilak) a folytonosság a háromszög, lágyabb haj körbejárja a szeméremtest és a végbélnyílás.

3 (piros nyilak), a tér szinte szőrtelen az ágyék.

4 (fekete nyíl), még finomabb és rövidebb hajat, mint a korábbiak, és amelyek ellen a híres "Jersey" epilátorokhoz. Még egy adott haj nem létező nő az emberben.

5 (sárga nyíl), és adott esetben merem állítani, mert nem találtam az összes nő, szőr ugyanolyan típusú, mint az előző, de hosszabb, amelyek összekapcsolják a háromszög a köldök.

 

És ez nagyon fontos megjegyezni, hogy van egy nagyon eltérő női szeméremszőrzet e a férfi bűntársa, akinek szemérem köteget a négyzet alakú a tetején a pénisz. És ez minden, kivéve a sörték 5, amely megtalálható gyakrabban a férfiak.

 

Vagy kevesebb, kisebb változtatásokkal, vagy kevésbé súlyos formája, mindig vannak ugyanolyan eloszlást.

 

A majdnem üres 3 közötti sörték a 2. és 4. egyértelműen idézi ... cél (az milyen típusú szigonnyal neked?) Ha a fehér és a fekete színek vannak szőve, és koncentrikus a központ. Ott ez a hegye a háromszög, amely jelzi, hogy melyik irányban céllal, és hogy az a hely, ahol a látható és külső végén fekszik a csikló, gyakran álcázott végére a kefe a háromszög 1, és a kezdete azoknak jelzi 2.

 

Ez több, mint nyilvánvaló, hogy szőrtelenítés több mint un-erotikus.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
  • Anarcho-nationaliste, naturiste, athée ou paien, anti-conformiste et politiquement incorrect. Combattre la Gauche d’aujourd’hui avec les idées de la Gauche d’hier ; hippie hier, hippie toujours, bobo jamais ! Pour une nouvelle candidature Coluche !
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 897 079
Derniers commentaires
Newsletter
Archives
Publicité