Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
12 septembre 2016

Čo sa naozaj vyzerá ako žena?

Čo sa naozaj vyzerá ako žena?

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

 

Flag_of_Slovakia

 

Môže sa to zdať neuveriteľné, že sa môžeme pýtať na takúto otázku. Napriek tomu sa voskovanie, to je fakt, že mnoho ľudí, najmä mladí ľudia, nevedia nič a videli pravda, že ženské pohlavie, bez toho, aby vlasy často plné, ale stále aspoň čiastočne (vstupenka metro, brazílsky, bikini, atď ...).

Už sme urobili článok o sexuality (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), väčšina ľudí ignorovať zásadné, a to najmä u dievčat ... a často ignorované dievčatá samy o sebe.

Rovnaké to bolo s pachy, ktoré nie sú tak zlé, práve naopak: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Videli sme šok v tej dobe Courbet obraze:

courbet_originedumonde

a tiež šok, ale na rôznych emócií, ale vždy spôsobí tabuľku dnes. 

Zatiaľ máme teda takmer minimalistický obraz toho, čo vyzerá ako žena. 

Stéphane Rose; Snáď jediná vec, ktorú nemá kam kopírovať jeho knihy; povedal depilácia "zľavnené" samicu a zahŕňal súbežné zníženie a sexualitu žien a ich miesto v spoločnosti. Voskovanie čo predstavuje prvok mužnosť, ktorá zabúda na dobré správy o tom, čo je geografický pôvod (epilácia, ako je mužnosť a to najmä medzi mladými ľuďmi z polovice 90. rokov) a nemôže samo o nevýhodách skryť tento dátum (deň, od ktorého mladí ľudia z radov prisťahovalcov sa stal pre dospelých), kde epilácia sa stala masová kultúra ako veľmi neobratne snažil urobiť ďalšie zhnité bolchos, ktorí sa snažili nás vymazať (as okrem Stéphane Rose je tiež citovať a nie my).

Hovorí, že táto obrovská plocha, na ktorej ženy, to je zredukované na jednoduchý slot dnes a (it delíria), môžeme predpokladať, že v budúcnosti kozmetické chirurgii zasiahne do už nebude jednootvorová ako druhý konečníka. 

To je samozrejme tlačiť obálku trochu ďalej, aj keď ... 

Ale vyzerá to, alebo skôr ako žena FULL?

 Za to je to, čo budeme robiť v tomto článku predkladáme niektoré fotky ženského pohlavia určeného ukázať mladým ľuďom, čo naozaj vyzerá ako žena plná a ísť ďalej, než Courbet, kto bol spokojný, že je píla " z diaľky "(nie robiť príliš provokatívne s cenzúrou), bez ukazujúce rôzne (pretože tam nie je len jeden) chĺpky žena.

Veď, Neexistuje žiadny ochlpenie (alebo typ ochlpenia), existuje niekoľko druhov a sú konštitutívny toho, čo ženy a sú to, čo je mocne erotické; čo je úplne súkromná dnešnej oholil štrbina, ktorá je ekvivalentom toho, čo fast-food v porovnaní s prasknutú reštaurácii Gault Millau. 

Sandra Budeme mať jednu z hviezd 1st ATK, že sme dobre poznajú na tomto blogu ako model:

sandra

 

V 1 (zelená šípka) sa jednalo o trojuholník, že každý vie, že dúfam, masívne a sú vyrobené z husté vlasy.

2 (svetlo modré šípky) v nadväznosti na trojuholníka, mäkšie vlasy ísť okolo pošvy, a tiež riť.

3 (červené šípky), priestor prakticky bezsrsté do slabín.

4 (čierne šípky), a to aj jemnejšie a kratšie vlasy ako tie predchádzajúce a ktoré sú terčom slávnych "Jersey" epilátory. Napriek tomu určité vlasy na neexistujúce žene u ľudí.

5 (žltá šípka), a prípadne trúfam si povedať, pretože to nie je nájdený medzi všetkými ženami, chĺpky rovnakého typu ako predchádzajúce, ale dlhšie, ktoré spájajú na trojuholník pupka. 

A to je veľmi dôležité si uvedomiť, že máme veľmi odlišné ženské ochlpenie tomu, ktorý je samčie komplica ktorého lonovej zväzkov štetín v tvare štvorca v hornej časti penisu. A to je všetko, okrem chlpov 5, ktorá sa nachádza častejšie u mužov.

Alebo menej, s variáciami alebo za menej závažné formy, tam sú vždy rovnaké divízie.

Takmer prázdna 3 medzi štetiny 2 a 4 jasne evokuje ... cieľ (pre aký druh harpúny pre vás?) Kde sú biele a čierne farby prekladané a sústredné do centra. Tam, to je špička trojuholníka, ktorý indikuje, ktorým smerom cieľ, a to je miesto, kde sa viditeľné a vonkajší koniec sa nachádza na klitoris, často zamaskované na konci kefy trojuholníka 1 a začiatkom tých indikovaná 2.

Je viac než zrejmé, že odstraňovanie chĺpkov je viac ako un-erotické.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
  • Anarcho-nationaliste, naturiste, athée ou paien, anti-conformiste et politiquement incorrect. Combattre la Gauche d’aujourd’hui avec les idées de la Gauche d’hier ; hippie hier, hippie toujours, bobo jamais ! Pour une nouvelle candidature Coluche !
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 897 048
Derniers commentaires
Newsletter
Archives
Publicité