Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
12 septembre 2016

Що насправді виглядає як жінка?

Що насправді виглядає як жінка?

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

 

Flag_of_Ukraine

 

Це може здатися неймовірним, що ми можемо поставити таке питання. Проте, з воском, це факт, що багато людей, особливо молоді люди, нічого не знають і бачили правда, що жіноча стать без волосся часто сповнені, але до сих пір, по крайней мере, частково (квиток метро, ​​бразильський, бікіні, і т.д ...). 

Ми вже зробили статтю про сексуальність (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), більшість людей ігнорують істотне, і особливо для дівчаток ... і часто ігнорується дівчаток самі по собі.

Те ж саме було з запахами, які не все так погано, а зовсім навпаки: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Ми бачили шок свого часу картини Курбе:

courbet_originedumonde

а також шок, але на різних емоцій, він завжди викликає таблицю сьогодні.

Проте, у нас є те, майже мінімалістський картину того, що виглядає як жінка.

Stéphane Rose; Мабуть, єдине, що йому нікуди скопіювати його книгу; сказав, видалення волосся "знижена" самку і бере участь супутнє зниження, і сексуальність жінок і їх місце в суспільстві. Зростаючий утворюючи таким чином елемент мужності, який він забуває також повідомити про те, що є географічне походження (видалення волосся, таких як мачизм і особливо серед молоді з середини 90-х) і може не приховувати мінуси ця дата (дата, з якої молоді люди з іммігрантів стали для дорослих), де видалення волосся стало масова культура як дуже невміло намагалися зробити інші гнилі bolchos, які намагалися стерти нас (як Крім Stéphane Роуз також з посиланням на них, а не з нами).

Він каже, що ця велика площа, яку займає самка, вона зводиться до простого слот сьогодні і (він) марення ми можемо припустити, що в майбутньому косметичної хірургії втручатиметься більше не буде один отвір в якості другого ануса.

Це, очевидно, підштовхнути конверт трохи далі, хоча ...

Але виглядає, або, скоріше, як жіночий ПОВНИЙ?

 Тому що це те, що ми будемо робити в цій статті представлені деякі фотографії жіночої статі, призначених, щоб показати молодим людям, що насправді виглядає жінка ПОВНИЙ і піти далі, ніж Курбе, хто був задоволений, щоб бути пила " здалеку "(не робити занадто провокаційною з цензурою), не показуючи різні (бо це не тільки один) волосся жінки.

Бо насправді, немає лобкової волосся (або тип лобкових волосся), є кілька типів і конститутивним якої жінки і те, що має сильно еротично; що є повністю приватним сьогодні поголився щілину, яка є еквівалентом того, що фаст-фуд в порівнянні з крекінг-ресторан Го Мійо. 

Сандра Ми візьмемо одну з 1-ої зірки ATK, що ми добре знаємо на цьому блозі в якості моделі:

sandra 

В 1 (зелена стрілка) це був трикутник, який всі знають, я сподіваюся, масивні і зроблені з товстих волосся.

2 (світло-сині стрілки) в безперервності трикутника, м'якше волосся йдуть навколо вульви, а також анус.

3 (червоні стрілки), простір практично безволосе в паху.

4 (чорні стрілки), навіть тонше і коротше волосся, ніж попередні, і які є мішенню знаменитих "Джерсі" епіляторів. Проте, певний волосся неіснуючої жінки в організмі людини.

5 (жовта стрілка), і, можливо, насмілюся сказати, тому що він не буде знайдений серед всіх жінок, волосся одного і того ж типу, що й попередній, але довше, які з'єднують трикутник до пупка.

 

І це дуже важливо відзначити, що у нас є дуже різні жіночих лобкових волосся, що і чоловічий співучасника якого лобкової клаптиків в формі квадрата, що стоїть на верхній частині пеніса. І це все, крім щетинок 5, який частіше зустрічається у чоловіків. 

Або менше, зі змінами або в менш важких формах, завжди є те ж саме поділ.

Майже порожній 3 між щетинками 2 і 4 явно викликає ... мета (для якого типу гарпуна до вас?) Де перемежовуються білі і чорні кольори і концентричні до центру. Там, це вершина трикутника, який вказує, в якому напрямку і спрямовані, що це місце, де видиме і зовнішній кінець лежить клітора, часто замасковані під кінець кисті трикутника 1 і початком тих позначається 2. 

Це більш ніж очевидно, що видалення волосся більше, ніж не-еротично.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
  • Anarcho-nationaliste, naturiste, athée ou paien, anti-conformiste et politiquement incorrect. Combattre la Gauche d’aujourd’hui avec les idées de la Gauche d’hier ; hippie hier, hippie toujours, bobo jamais ! Pour une nouvelle candidature Coluche !
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 897 048
Derniers commentaires
Newsletter
Archives
Publicité