Mitä todella näyttää naisen?

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

 

Flag_of_Finland

Se voi tuntua uskomattomalta, että voimme kysyä tällaisen kysymyksen. Silti vahaus, se on tosiasia, että monet ihmiset, erityisesti nuoret, eivät tiedä mitään ja ovat nähneet totta, että naissukupuolen ilman hiuksia usein täynnä, mutta silti ainakin osittain (lippu metro, Brasilian, bikinit, jne ...).

Olimme jo artikkelin seksuaalisuus (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), useimmat ihmiset sivuuttaa olennaisia, ja erityisesti tyttöjen ... ja usein huomiotta tytöt itse.

Se oli sama hajuja, jotka eivät ole lainkaan huono, päinvastoin: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Näimme shokki tuolloin Courbet maalaus:

courbet_originedumonde

ja myös shokki, mutta eri tunteita, se aiheuttaa aina pöydän tänään. 

Silti meillä on silloin, lähes minimalistinen kuva siitä, mitä näyttää naispuolinen.

Stéphane Rose; Ehkä ainoa asia, hän on minnekään kopioida kirjassaan; sanoi karvojen poistoa "vähennetty" naisten ja mukana kaventumiseen, ja seksuaalisuus naisten ja heidän paikkansa yhteiskunnassa. Voitelu mikä merkitsisi elementti machismo jonka hän unohtaa raportoida hyvin, mikä on maantieteellinen alkuperä (karvanpoisto kuten miehisyyden ja etenkin nuorten 90-luvun puolivälissä) ja voi eikä haittoja piilottaa kyseisenä päivänä (päivämäärä, josta nuoret maahanmuuttaja tuli aikuinen), jos karvojen poistoa on tullut massakulttuurin erittäin kömpelösti yrittäneet tehdä muita mätä bolchos yritti poistaa meitä (kuten paitsi Stéphane Rose myös vedoten niitä eikä meitä).

Hän sanoo, että tällä laajalla alueella käytössä naisten, se on typistyisi raon tänään (se delirium) voidaan olettaa, että tulevaisuudessa Kauneusleikkausten puuttuu asioihin ei ole enää yksi reikä toisena peräaukko. 

Tämä on tietenkin työntää kirjekuoren hieman pidemmälle, vaikka ...

Mutta näyttää, tai pikemminkin kuin naispuolinen FULL?

Sillä tämä on mitä teemme tässä artikkelissa esitellään joitakin kuvia naissukupuoli tarkoitus osoittaa nuorille, mitä todella näyttää naisen FULL ja pidemmälle kuin Courbet joka tyytyi olemaan saha " kaukaa "(ei tehdä liian provosoiva sensuuria) näyttämättä eri (koska ei ole vain yksi) karvat naispuolinen.

Sillä todellakin, ei ole A häpykarvat (tai -tyyppi häpykarvat), on olemassa useita erilaisia ​​ja ovat perustava mitä naisten ja ovat mitä on voimakkaasti eroottinen; mikä on täysin yksityinen nykypäivän ajeltu viilto, joka on sama kuin mitä pikaruokaketjun verrattuna säröillä ravintolan Gault Millau.

Sandra Otamme yksi ensimmäinen ATK tähdet, että tiedämme hyvin tähän Blogi mallina:

sandra

1 (vihreä nuoli) oli kolmion kaikki tietävät toivon, massiivinen ja paksua hiukset.

2 (vaaleansininen nuolet) jatkuvuuteen kolmion, pehmeämpi karva kiertää vulva, ja myös peräaukon.

3 (punaiset nuolet), tilaa lähes karvaton nivusiin.

4 (mustat nuolet), jopa hienompi ja lyhyemmät hiukset kuin aiemmat ja jotka ovat kohteena kuuluisan "Jersey" epilaattorit. Silti tietty hiukset olemattomiin nainen ihmisillä.

5 (keltainen nuoli), ja valinnaisesti rohkenen sanoa, koska sitä ei löydy kaikkien naisten joukossa, hiuksia samaa tyyppiä kuin edellinen, mutta pidempi, jotka yhdistävät kolmiota napa.

Ja se on erittäin tärkeää huomata, että meillä on hyvin erilainen naisen häpykarvat kuin miehen rikoskumppani joiden häpy tupsu muotoinen neliön päälle penis. Ja se on kaikki paitsi harjakset 5, joka löytyy useammin miehillä.

Tai vähemmän, joissa muunnelmia tai alle lievempiä muotoja, on aina sama jako.

Lähes tyhjä 3 välillä harjakset 2 ja 4 selvästi herättää ... tavoite (varten minkälainen harppuuna teille?) Jos valkoinen ja musta väri on lomitettu ja samankeskinen keskustaan. Siellä se on kärki kolmio joka näyttää mihin suuntaan tavoite ja se on paikka, jossa näkyvät ja ulompi pää sijaitsee klitoris, usein naamioitu loppuun mennessä harjan kolmion 1 ja toimien aloittamista merkitty 2.

Se on enemmän kuin ilmeistä, että karvanpoisto on enemmän kuin YK-eroottinen.