Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
12 avril 2017

Оно што је заиста изгледа као женско?

Оно што је заиста изгледа као женско?

  

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

Flag_of_Serbia

 

 

 

 

 

Flag_of_Republika_Srpska

 

Српска верзија:

 

То може изгледати невероватно да можемо поставити такво питање. Ипак, са депилацију, то је чињеница да је велики број људи, посебно млади људи, не знају ништа и да види тачно да женског пола без длака често пуна, али још увек барем делимично (карта метро, ​​бразилски бикини, итд ...).

 

Ми смо већ урадили чланак о сексуалности (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), већина људи игнорише суштински, а посебно за девојке ... и често игнорисана од стране девојке сами.

Исто је било и са мирисима које нису толико лоше, напротив: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

 

Видели смо шок у то време Цоурбет сликарства:

courbet_originedumonde

као и шок, али на различитим емоцијама, увек изазива сто данас.

 

Ипак, ми онда имамо, готово минималистички слику онога што изгледа као женско.

 

Стефан Роуз; Можда је једино што је нема где да се копира своју књигу; рекао је уклањање длака "смањио" женско и укључивао истовремену редукцију и сексуалност жена и њихово место у друштву. Депилација тако што представља елемент мачо који је заборавио да добро извештај о томе шта је географско порекло (уклањања длака као што су мачо и посебно међу младим људима из средине 90-тих), а не бити против скривајући тај датум (датум од којег млади људи из имигрантских породица постали су одрасли), где уклањање длака је постала масовна култура као веома неспретно покушао да уради и друге труле болцхос који су покушали да нас избришу (као Поред Степхане Росе такође их наводећи и да нас не).

Он каже да је ово велики простор заузимају жене, она се своди на једноставан слот данас и (да делиријума) може се претпоставити да ће будућа естетска хирургија интервенисати да не правимо једна рупа као други ануса.

 

Ово је очигледно гурају коверат мало предалеко, али ...

 

Али изгледа, односно подсећа на женску ФУЛЛ?

 

 За то је оно што ћемо урадити у овом чланку: представити неке фотографије женског пола намером да покажу младим људима како стварно изгледа као женско ЦЕО и ићи даље од Курбе био задовољан да буде тестера " далеко "(како се не би се провокативно са цензуром) без показује другачије (јер не постоји ни један) длаке жена.

За заиста, то јест нема стидне длаке (или Врста стидне длаке), постоји неколико типова и конститутивни на шта женско и да су оно што је поверфулли еротиц; што је потпуно приватна данашња обријан разрез да је еквивалент онога што брзе хране у односу на црацкед ресторан Гаулт Миллау.

 

Сандра Узећемо једну од 1. АТК звезда које добро знамо на овом блогу као модел:

sandra

Ин 1 (зелена стрелица), то је био троугао да сви знају да се надам, масивно и направљено од густе косе.

2 (светло плава стрелица) у континуитету троугла, мекша коса около вулве, као и ануса.

3 (црвене стрелице), простор суштински без чекиња на препоне.

4 (блацк стрелице), још финије и краће косе од претходних и који су мета познатих "дрес" Епилаторс. Посебан коса још непостојеће жена у човеку.

5 (жута стрелица), и евентуално ако усудио бих се рећи, јер се не може наћи у свим женама, длака истог типа као и претходни, али дуже, које повезују троугао до пупка.

 

И веома је важно напоменути да имамо веома различит женски стидне длаке мушког саучесника чији је стидна чуперак у облику квадрата на врху пениса. И то је све осим четки 5 који се налазе чешће код мушкараца.

 

Или мање, са варијацијама или под блажим облицима, увек су исти подела.

 

Скоро празан 3 између власи 2 и 4 јасно изазива ... циљ (за коју врсту харпуном за вас?) Где су распоређено беле и црне боје и концентрично до центра. Тамо је врх троугла који показује у ком правцу циљ, а то је место где се види и спољни крај лежи клиторис, често маскирне до краја четке троугла 1 и почетка оних означен са 2.

 

То је више него очигледно да уклањање длака је више од не-еротског.

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
  • Anarcho-nationaliste, naturiste, athée ou paien, anti-conformiste et politiquement incorrect. Combattre la Gauche d’aujourd’hui avec les idées de la Gauche d’hier ; hippie hier, hippie toujours, bobo jamais ! Pour une nouvelle candidature Coluche !
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 896 994
Derniers commentaires
Newsletter
Archives
Publicité