Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
13 septembre 2016

Това, което наистина прилича на женски?

Това, което наистина прилича на женски?

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

Flag_of_Bulgaria

 

Тя може да изглежда невероятно, че можем да питам такъв въпрос. И все пак с кола маска, факт е, че много хора, особено младите хора, не знаят нищо и са видели истински, че женският пол без коса често пълен, но все още най-малко частично (билет метро, ​​бразилски, бикини и др ...).

Ние вече бе направил една статия на сексуалността (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), повечето хора пренебрегват същественото, и особено за момичета ... и често се пренебрегва от момичета себе си.
Същото беше и с миризми, които не са чак толкова лошо, напротив: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Видяхме шока в момента от живопис Курбе е:

courbet_originedumonde

а също и шокира, но на различни емоции, тя винаги предизвиква маса днес.

И все пак ние имаме тогава, почти минималистичен картина на това, което изглежда като женски.

Stéphane Rose; Може би единственото нещо, което той няма къде да се копира неговата книга; каза епилация "намалена" женската и участва съпътстващо намаляване, и сексуалността на жените и тяхното място в обществото. Нарастващ по този начин представлява елемент на мачизъм което той забравя да докладва добре върху това, което е най-географския произход (на обезкосмяване като мачизъм и особено сред младите хора от средата на 90-те години) и може да не от минуси скрий тази дата (дата, от която младите хора от имигрантски стана възрастен), където епилация е станала масова култура като много несръчно се опита да направи други развалени bolchos, които се опитаха да ни изтрие (като Освен Stéphane Роуз също се цитират и не ни).
Той казва, че тази огромна площ, заета от женската, тя се свежда до един прост слот днес и (го делириум) можем да предположим, че в бъдеще козметична хирургия ще се намеси, за да не бъде единичен отвор като втори ануса.

Очевидно това се разкрия малко по-нататък, въпреки че ...

Но изглежда, или по-скоро като женски FULL?

 За това е, което ние ще направим в тази статия представя някои снимки от женски пол за цел да покаже на младите хора какво наистина прилича на женски FULL и отиде по-далеч, отколкото Курбе, който беше доволен, че е видял " отдалеч "(да не се правят твърде провокативен с цензурата), без да показват различните (защото там не е само един) космите женски.
За наистина, там не е A пубиса (или тип пубиса), има няколко вида и са конститутивен на това, което една жена и са това, което е на силно еротично; това, което е напълно самостоятелна днешния бръснат процеп, който е еквивалент на това, което бързо хранене в сравнение с напукан ресторант Gault Millau.

Сандра Ще вземем един от 1st ATK звезди, които ние знаем добре в този блог като модел:

sandra

В 1 (зелена стрелка), че е триъгълника, че всеки знае, аз се надявам, масивна и е изработен от гъста коса.
2 (светло сини стрелки) в непрекъснатостта на триъгълника, по-мека коса отиват около вулвата, а също и ануса.
3 (червени стрелки), пространство почти без козина в слабините.
4 (черни стрелки), дори и по-фини и по-къси косми от предишните, и които са обект на най-известните "Джърси" епилатори. И все пак по-специално коса до несъществуваща жена при хората.
5 (жълта стрелка), и евентуално смея да кажа, тъй като не е намерена сред всички жени, косми от същия вид като предишния, но колкото по-дълго, което свързвате триъгълника до пъпа.

И това е много важно да се отбележи, че ние имаме много по-различна от женски пол пубиса до тази на мъжкия съучастник, чиято срамната снопче във формата на квадрат, на върха на пениса. И това е всичко, с изключение на четините 5 които се намират по-често при мъжете.

Или по-малко, с вариации или под по-малко тежки форми, винаги има една и съща дивизия.

В почти празна 3 между четина 2 и 4 ясно се свързва с ... мишена (за какъв тип харпун за вас?) В случаите, когато са разделени на бели и черни цветове и концентрично към центъра. Там е на върха на триъгълника, който показва посоката, в която се стреми и това е мястото, където се вижда и външния край е клитора, често маскирани от края на четката на триъгълника 1 и началото на тези, посочено от 2.

Това е повече от очевидно, че епилация е повече от не-еротично.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
Publicité
La vie serait belle s'il n'y avait pas l'Etat pour nous la gâcher
  • Anarcho-nationaliste, naturiste, athée ou paien, anti-conformiste et politiquement incorrect. Combattre la Gauche d’aujourd’hui avec les idées de la Gauche d’hier ; hippie hier, hippie toujours, bobo jamais ! Pour une nouvelle candidature Coluche !
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 897 048
Derniers commentaires
Newsletter
Archives
Publicité