Това, което наистина прилича на женски?

 

Translation from : http://poilagratter.over-blog.net/article-a-quoi-ressemble-vraiment-un-sexe-feminin-89419885.html

English version : http://antiintox.canalblog.com/archives/2013/10/14/28215805.html

Flag_of_Bulgaria

 

Тя може да изглежда невероятно, че можем да питам такъв въпрос. И все пак с кола маска, факт е, че много хора, особено младите хора, не знаят нищо и са видели истински, че женският пол без коса често пълен, но все още най-малко частично (билет метро, ​​бразилски, бикини и др ...).

Ние вече бе направил една статия на сексуалността (http://poilagratter.over-blog.net/article-19869774.html), повечето хора пренебрегват същественото, и особено за момичета ... и често се пренебрегва от момичета себе си.
Същото беше и с миризми, които не са чак толкова лошо, напротив: http://poilagratter.over-blog.net/article-29100910.html

Видяхме шока в момента от живопис Курбе е:

courbet_originedumonde

а също и шокира, но на различни емоции, тя винаги предизвиква маса днес.

И все пак ние имаме тогава, почти минималистичен картина на това, което изглежда като женски.

Stéphane Rose; Може би единственото нещо, което той няма къде да се копира неговата книга; каза епилация "намалена" женската и участва съпътстващо намаляване, и сексуалността на жените и тяхното място в обществото. Нарастващ по този начин представлява елемент на мачизъм което той забравя да докладва добре върху това, което е най-географския произход (на обезкосмяване като мачизъм и особено сред младите хора от средата на 90-те години) и може да не от минуси скрий тази дата (дата, от която младите хора от имигрантски стана възрастен), където епилация е станала масова култура като много несръчно се опита да направи други развалени bolchos, които се опитаха да ни изтрие (като Освен Stéphane Роуз също се цитират и не ни).
Той казва, че тази огромна площ, заета от женската, тя се свежда до един прост слот днес и (го делириум) можем да предположим, че в бъдеще козметична хирургия ще се намеси, за да не бъде единичен отвор като втори ануса.

Очевидно това се разкрия малко по-нататък, въпреки че ...

Но изглежда, или по-скоро като женски FULL?

 За това е, което ние ще направим в тази статия представя някои снимки от женски пол за цел да покаже на младите хора какво наистина прилича на женски FULL и отиде по-далеч, отколкото Курбе, който беше доволен, че е видял " отдалеч "(да не се правят твърде провокативен с цензурата), без да показват различните (защото там не е само един) космите женски.
За наистина, там не е A пубиса (или тип пубиса), има няколко вида и са конститутивен на това, което една жена и са това, което е на силно еротично; това, което е напълно самостоятелна днешния бръснат процеп, който е еквивалент на това, което бързо хранене в сравнение с напукан ресторант Gault Millau.

Сандра Ще вземем един от 1st ATK звезди, които ние знаем добре в този блог като модел:

sandra

В 1 (зелена стрелка), че е триъгълника, че всеки знае, аз се надявам, масивна и е изработен от гъста коса.
2 (светло сини стрелки) в непрекъснатостта на триъгълника, по-мека коса отиват около вулвата, а също и ануса.
3 (червени стрелки), пространство почти без козина в слабините.
4 (черни стрелки), дори и по-фини и по-къси косми от предишните, и които са обект на най-известните "Джърси" епилатори. И все пак по-специално коса до несъществуваща жена при хората.
5 (жълта стрелка), и евентуално смея да кажа, тъй като не е намерена сред всички жени, косми от същия вид като предишния, но колкото по-дълго, което свързвате триъгълника до пъпа.

И това е много важно да се отбележи, че ние имаме много по-различна от женски пол пубиса до тази на мъжкия съучастник, чиято срамната снопче във формата на квадрат, на върха на пениса. И това е всичко, с изключение на четините 5 които се намират по-често при мъжете.

Или по-малко, с вариации или под по-малко тежки форми, винаги има една и съща дивизия.

В почти празна 3 между четина 2 и 4 ясно се свързва с ... мишена (за какъв тип харпун за вас?) В случаите, когато са разделени на бели и черни цветове и концентрично към центъра. Там е на върха на триъгълника, който показва посоката, в която се стреми и това е мястото, където се вижда и външния край е клитора, често маскирани от края на четката на триъгълника 1 и началото на тези, посочено от 2.

Това е повече от очевидно, че епилация е повече от не-еротично.